Loftisolering

Der er mange penge at sparer, når du vælger at efterisolere dit loft. Da varmen stiger opad, er det vigtigt, at der er en rigtig god isolering, så varmen ikke forlader din bolig. Mange boliger har ikke nok isolering på loftet, og det eksisterende isolering kan være trykket ned ifm. opbevaring. Når du efterisolerer dit loft, sparer du ikke kun mange penge på din varmeregning, men du er også med til at skåne miljøet.

Autoriseret ISOVER indblæser

Hos Grøntklima er vi autoriserede gennem ISOVER. Alle vores isolatører er certificerede og alle vores løsninger er energirigtige og gennemprøvede. Der findes mange forskellige isoleringsprodukter på markedet, og vi sørger selvfølgelig for råd og vejledning om de forskellige produkter, så du trygt selv kan vælge hvilken isoleringstype, der er den rigtige for dig.

Processen

Når vi efterisolerer dit loft, starter vi med at bygge gangbroen op. Vi monterer materialestop i bunden af spæret ved tagfoden, så vinden ikke kan blæse ind og derved sikre en god ventilation. Herefter blæser vi isoleringen ud på loftet. Med din nye loftsisolering vil du kunne se forskel på din varmeregning, og du vil få et bedre indeklima samt være med til at skåne vores miljø

Det er derfor en rigtig god idé at efterisolere dit loft.

Hvorfor hulmursisolere dit hus?

Du sparer mange penge på varmeregningen

Dit hus bliver mere værd og nemmere at sælge

Du skåner miljøet for en stor Co2 belastning.

Du får et varmere hus og bedre indeklima.

Energimærkningen på dit hus bliver højere.

Priser eksempel på loftisolering

Efterisolering af 140m2 loft, montering af vindplader, ny gangbro, kant om loftlem, indblæsning af 150m ny isolering 15.260,. i alt inkl.

Priser pr. m2 i alt inkl. indblæsning af knauf supafil frame

Indblæsning af 150mm 109,. pr. m2 i alt inkl.
Indblæsning af 200mm 119,. pr. m2 i alt inkl.
Indblæsning af 250mm 129,. pr. m2 i alt inkl.
Indblæsning af 300mm 139,. pr. m2 i alt inkl.

4 hurtige om efterisolering

Knauf-Insulation-LOGO (2) small

Klima

Du sparer penge på den årlige Co2 afgift, samt skåner miljøet.

Husværdi

Dit hus får en højere energimærkning og det påvirker dets værdi.

Grøntklima ApS

En klar aftale og en samarbejds-partner du kan stole på.

Autoriseret ISOVER indblæser

Grøntklima er autoriseret ISOVER indblæser.

Hvad siger vores kunder?

Mogens Toft

“Vi er så glade for arbejdet som Grønt Klima har udført. Vi fik hulmursisoleret vores hus. Grønt Klima var gode til at informere os om forløbet og vi var på intet tidspunkt usikre mht. hvad, hvornår og hvordan. Professionelt udført og der blev også ryddet flot op.Vi glæder os meget til at kunne se forskellen på varmeregningen her til vinter. Vi står også overfor at skulle have skiftet vinduer til foråret , vi er bestemt ikke i tvivl om hvem der skal udføre dette!”

★★★★★

Christina Flackeberg

“Grønt Klima gør et kæmpe stykke arbejde for deres kunder. Jeg tog imod en venlig og glad medarbejder der var villig til at svare på alle vores mange spørgsmål. Efter den første samtale følte jeg at vi var godt klædt på i forhold til hvad der ville passe til vores hus. De overholdte alle aftaler, samt den pris vi havde fået. Vi fik hulmusisoleret samt isoleret vores krybekælder. Vi er så tilfredse med det hele. Vi kan, når vi går ind i huset, mærke varmen på en helt anden måde end før.”

★★★★★

Anders Nielsen

“Vi købte et hus på tvangsaktion sidste år og har været igennem en større gennemrenovering. I den forbindelse har vi brugt Grønt Klima som samarbejdspartnere. De var gode til at give os sparring ift. hvor og hvor meget efterisolering vores hus havde brug for. Vi havde ikke fornemmelsen af at der blev overdrevet. Vi er meget tilfredse med den gode service og ikke mindst det professionelle arbejde. Vi vil klart anbefale Grønt Klima til andre.”

★★★★★

Få et uforpligtende isoleringstjek

Udfyld formularen eller ring til os på 25 62 10 10.

15 + 6 =